Welkom bij Shortgolf Swifterbant

Shortgolf maakt golf toegankelijk voor iedereen.

Of u nu jong bent of ouder, al langere tijd golft of net wilt beginnen:
iedereen is welkom bij Shortgolf.

Actuele baanstatus
23-03-2023

De baan is open.
Geen trolleys

Baanstatus

Shortnieuws

Kijk in de winterperiode altijd even op de site of de baan open is. De vereniging heeft alle leden een rekening gemaild, helaas is die bij een aantal in de spambox gekomen, controleer dat a.u.b.
Shortnieuws

Toernooien bij Shortgolf

vrijdagavond 24 maart lichtballentoernooi, start om 20.00 uur.
Maandagavond 27 maart de a.l.v. met aansluitend De Pubquiz, inloop vanaf 19.30 uur.
Toernooien

Baaninfo

De baan van Shortgolf Swifterbant is uitermate geschikt om te leren golfen. De baan is toegankelijk voor recreanten om het spel te leren kennen en voor golfers om het korte spel te oefenen.

De baan biedt genoeg uitdaging met geonduleerde greens, smalle fairway’s, bunkers, waterpartijen en bosjes. Shortgolf heeft 18 verschillende par 3 holes. De langste hole vanaf de rode tee is ongeveer 100 meter en vanaf de gele tee 140 meter, de kortste hole is 55 meter. Bij Shortgolf loopt u ongeveer 2,5 kilometer die, als u het golfen een beetje in de vingers heeft, u in 1,5 a 2 uur kunt lopen.

Voor de golfers: Ga niet de baan op met de verwachting deze in par te spelen, over het algemeen lukt dat alleen lage single handicappers.

Speelinfo

Shortgolf heeft twee derde van het reguliere golfspel, het verschil zit hem in de lengte van de holes. Deze varieert van 45 tot 110 meter en is daarmee aanzienlijk korter. U golft dus meer en loopt minder. De aanleg en het onderhoud van de baan is van goede kwaliteit waardoor wij ondanks de kortere holes een uitstraling en uitdaging hebben van een boven gemiddelde par 3 baan. De baan, oefengreen en driving range lenen zich uitstekend voor de beginnende golfer om de swing het pitchen en putten te leren. Maar ook de gevorderde speler kan hier uitstekend het korte spel oefenen en verbeteren.

Kaart invoeren

Oefenfaciliteiten

Shortgolf beschikt over een driving range van 270 meter, een putting green en een chipping green. Ook is er een oefenbunker aanwezig.

Het gebruik van de faciliteiten is gratis voor leden en ook inbegrepen voor greenfeespelers. Bij de receptie kunt u muntjes of ballenkaarten aanschaffen voor de driving range.

Golflessen

Go for eagle.
Moger golf daagt u uit!

Iedereen kan leren golfen…..

Of u nu een geoefende speler bent of pas begint; Möger Golf heeft een geschikte les voor iedereen. Wilt u meer weten over het lesaanbod klik dan op onderstaande link.

perfecte-bunkerschot-twente-cup

Tarieven Shortgolf

 • Greenfee 18 holes
  inclusief oefenfaciliteiten
  € 22,00
  t/m 15 jaar € 14,50
 • Greenfee 9 holes
  inclusief oefenfaciliteiten
  € 22,00
  t/m 15 jaar € 14,50
 • Greenfee dagkaart
  inclusief oefenfaciliteiten
  € 38,50
 • Jaarlidmaatschap € 435,00
 • 3 maanden lidmaatschap € 165,00
 • Jeugdlidmaatschap
  (8 t/m 16 jaar)
  € 115,00
  per jaar
 • Jeugdlidmaatschap
  (17 t/m 21jaar)
  € 230,00
  per jaar
 • Verenigingslidmaatschap
  klik hier voor aanmelden
  € 40,00
  per jaar
 • Huur golfset en tas
  (max. 3 uur)
  € 5,00
 • Driving range kaart
  (10 x 20 ballen)
  € 13,00
 • Driving range munt
  (1 x 20 ballen)
  € 1,30

Reserveren bij Shortgolf Swifterbant

U kunt tijdens openingstijden reserveren via:

Een starttijd reserveren voor de baan is doorgaans niet nodig. Wilt u zeker zijn dat u op het tijdstip van uw keuze ongehinderd kunt spelen kijk dan bij agenda op deze site of er geen activiteiten (zoals toernooien of inloopwedstrijden) zijn.